Rooien & kappen

Vellen, demonteren, kappen, rooien of ontmantelen van bomen.

Als er geen ander mogelijkheid is dan de boom te verwijderen, dan dient dit zo veilig mogelijk te gebeuren. Een volwassen boom weegt al snel een paar ton. U ziet niet graag takken, stukken hout, laat staan volledige boomstammen door uw tuin, huis of garage gaan. Ik zal met u de meest passende techniek van verwijderen met u bespreken. Elk stukje boom kan gecontroleerd de begane grond bereiken en schadeloos worden afgevoerd.

In veel gevallen is een kapvergunning van de gemeente vereist voor het verwijderen van een boom. Indien gewenst kan ik de vergunning voor u verzorgen. Desgewenst worden al de takken versnipperd en gebruikt als grondverbeteraar of elders omgevormd tot Biomassa of compost. De dikkere takken kunnen ter plaatse voor u verzaagd worden tot kachelhout. Heeft u geen kachel dan kan ik voor u het hout afvoeren.

Elke boom kan op een passende manier verwijderd worden, soms is hiervoor groot materiaal nodig zo als een hijskraan of een vrachtwagen. Iedere boom is te verwijderen, zelfs als de boom door een steeg of huis afgevoerd dient te worden. Dit kan zonder schade en met minimale overlast voor u en uw omgeving.


ContactTrinova
Veenakkerweg 5a
2635 NC Den Hoorn zh
Tel. 06-40407895
nino@trinovaboomverzorging.nl